Η αγάπη μας για το χώρο της μόδας και τη γυναικεία ένδυση, αποτέλεσε την έμπνευσή μας για τη δημιουργία του Atelier στην όμορφη Αμαλιάδα Ηλείας το 1999. Στο κατάστημά μας θα βρείτε κάποια από τα πιο στιλάτα και ποιοτικά ενδύματα της αγοράς για κάθε σας εμφάνιση, καθώς και μοναδικές δημιουργίες για γάμο και βάπτιση. Ακολουθούμε πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μέσω του e-shop μας επιθυμούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή ένωση. Τα ρούχα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, την αυθεντικότητα, την άψογη εφαρμογή τους. Στόχος μας είναι η κάθε μία από εσάς να βρίσκει αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το σώμα της, και οι αγορές σας από το κατάστημά μας να σας αφήνουν χαρούμενες και ικανοποιημένες.

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Σάββατο, 9:00 με 14:00  για πληροφορίες. Μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε Facebook ή Instagram, e-mail στο [email protected] ή να καλείτε στο 0030-2622024603.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. Επωνυμία Επιχείρησης: Μαργαρίτα Ηλιοπούλου Διεύθυνση Επιχείρησης: Πύρρωνος 2, Αμαλιάδα Τ.Κ.27200 Τηλ. Επικοινωνίας: 0030-2622024603