Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά σας! Εάν επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος και αλλαγή του με κάποιο άλλο, είτε επιστροφή χρημάτων, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο  [email protected] ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 0030-2622024603. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους και την πολιτική αγορών και επιστροφών του καταστήματος, πριν από κάθε σας αγορά.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών, οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

 

Σε όλα τα προϊόντα γίνεται λεπτομερής έλεγχος προτού σας σταλούν. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση: να μην έχουν φορεθεί, να μην έχουν λερωθεί, να μην έχουν ανεπιθύμητες οσμές, να μην έχουν πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή σας.

 

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος με σκοπό την αντικατάστασή του με άλλο, βαραίνει το κατάστημα. Το κόστος της επιπλέον αποστολής του προϊόντος με το οποίο έχει κάνει την αλλαγή του ο πελάτης, επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 2,30 ευρώ(έως δύο κιλά βάρος και συν 0.80 ευρώ για κάθε επιπλέον 1 κιλό). Το κόστος επιστροφής του προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων του, επιβαρύνει τον πελάτη με το ίδιο ποσό που αναγράφεται παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να στείλετε το προϊόν με την εταιρεία Speedex με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα, με χρέωση δική μας, και το ποσό της χρέωσης να αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής των χρημάτων σας.

 

Σε περίπτωση επιθυμίας δεύτερης αλλαγής, τα έξοδα αποστολής (και αντικαταβολής αν υπάρχουν), επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει αλλαγή προϊόντος, δεν γίνεται κατόπιν αλλαγή γνώμης για επιστροφή χρημάτων.

 

Τα εκπτωτικά προϊόντα που έχουν έκπτωση -50% και άνω, αλλάζονται με προϊόντα ίσης έκπτωσης και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αυτά.

 

Τα εκπτωτικά προϊόντα που έχουν έκπτωση μικρότερη του -50%, επιδέχονται αλλαγή και επιστροφή χρημάτων.

 

Στα ρούχα της κατηγορίας γάμος- βάπτιση (αμπιγιέ ρούχα) γίνεται αλλαγή (εφόσον το ρούχο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση) και όχι επιστροφή χρημάτων.

 

Σε περίπτωση που υπάρχει λάθος στο νούμερο που παραγγείλατε ή υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημα και θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και του καταστήματος.

 

Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος γίνεται μόνο μέσω της εταιρείας Speedex. (Για αγορές εντός Ελλάδας). Εάν θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας με άλλη εταιρεία courier, η επιβάρυνση θα είναι δική σας.

 

Οι αλλαγές σε χώρες του Εξωτερικού επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

Το κόστος επιστροφής για τον πελάτη είναι 2,30 ευρώ (έως δύο κιλά βάρος και συν 0.80 ευρώ για κάθε επιπλέον 1 κιλό) και αφαιρείται από το ποσό που θα του επιστραφεί.

 

Τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας εφόσον πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος για την καλή κατάσταση του προϊόντος και τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών.

 

Η επιστροφή των χρημάτων θα  γίνεται μέσα στις επόμενες επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα κατάθεσης  επιβαρύνουν το Δικαιούχο (Πελάτη) και όχι τον Καταθέτη ( www.e-atelie.gr)

 

ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 ωρών από την ολοκλήρωσή της, καλώντας μας στο +30 2622024603  ή μέσω e-mail στο info@e-atelie.gr.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 

 

Εάν επιστρέψετε ένα προϊόν και επιθυμείτε να έχετε πιστωτικό υπόλοιπο για να αγοράσετε ένα άλλο προϊόν μεταγενέστερα, μας αποστέλλετε το αρχικό προϊόν με δική μας χρέωση (εντός των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε), το παραλαμβάνουμε και ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό σύστημά μας για το πιστωτικό σας υπόλοιπο, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς χρονικό περιορισμό σε κάποια επόμενη αγορά σας.

 

Η διεύθυνση αποστολής είναι: Μαργαρίτα Ηλιοπούλου, Πύρρωνος 2 Αμαλιάδα,

ΤΚ. 27200. Τηλ. 2622024603.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

Με εκτίμηση

 

Ατελιέ